Exkluzívne! Vojta Dyk otvorene o premene na Drag Queen: TOTO bolo pre neho najťažšie!

V závere najnovšej časti šou Česko Slovensko má talent sa na pódium postavili dve Drag Queens, ktorých vystúpenie ale dopadlo katastrofálne. Hoci to sprvu vyzeralo ako veľké fiasko, po chvíli sa situácia otočila. Vyšlo najavo, že pred porotu sa nepostavil náhodný súťažiaci Peter, ktorý pracuje ako právnik, ale zamaskovaný herec a spevák Vojta Dyk!

Premena herca a speváka Vojta Dyka bola tak skvelá, že porota, moderátori i diváci do poslednej chvíle netušili, že ide len o masku. Celý príbeh bol dokonale vymyslený a odprezentovaný, takže všetko pôsobilo vierohodne. Keď ale náhodný súťažiaci Peter dokonale zaspieval Celine Dion, prišlo prvé podozrenie. Možnosti boli len dve. Buď sa na pódiu niečo deje alebo sme natrafili na neuveriteľný skrytý talent. V momente, keď si však zamakovaný právnik k sebe vyžiadal Jakuba Prachařa a začal spievať ich spoločné pesničky, začínalo to všetkým zapínať. Po chvíli už bolo každému jasné, že do šou neprišiel nikto iný než práve Vojta. "Prežil som to. Pre mňa na tom najťažšie nebolo nič, ale pre maskérov a kostymérov. Pre mňa šlo len o to vydržať to sedem hodín...trvalo to riadne dlho. Bol to veľmi zaujímavý zážitok. Už len pozorovať tých ľudí, ktorí sa tu o to uchádzajú," povedal spevák a herec exkluzívne pre joj.sk tesne po vystúpení.

CSMT 11 - Drag queen prekvapenie Zdroj: TV JOJ

​Hoci nikomu by ani nenapadlo, kto sa v kostýme ukrýva, Dyk prezradil, že mal pochybnosti, či ho na nakrúcaní niekto neodhalí. "Podarilo sa to utajiť do poslednej chvíle, ale viete...my sa s Kubom Prachařom a Mariánom poznáme dosť hlboko, takže mi bolo jasné, že ma spoznajú," skonštatoval Vojta. Jedným dychom dodal, že si počas päťhodinového umeleckého líčenia a dvojhodinového obliekania uvedomil, že muži to majú oveľa jednoduchšie ako dámy. "Obdivujem to a nezávidím ženám, majú to veľmi ťažké. Ale ani mužom, ktorí sa prezliekajú za ženy. Asi by som to nechcel robiť, pretože je to náročné," dodal s úsmevom.


Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:40 na JOJke!