Dominika Titková z Talentu v horúcej hudobnej novinke: Túto skladbu nepustíte z hlavy!

Finalistka deviateho ročníka Talentu po účasti v šou rozhodne nezaháľa. Naplno sa venuje svojej hudobnej kariére a tvrdo pracuje na tom, o čom vždy snívala. Teraz prichádza s novou skladbou a zaujímavou spoluprácou. Vypočujte si jej horúcu novinku aj vy!

Dominika Titková je rozhodne ukážkovým príkladom toho, ako vám môže účasť v Talente zmeniť život a pomôcť naštartovať vlastnú kariéru. Famózna speváčka si svojim talentom vyslúžila v roku 2021 druhé miesto vo finále deviateho ročníka šou Česko Slovensko má talent. Do finále sa dostala vďaka zlatému buzzeru od Marty Jandovej. No a celá porota bola po veľkolepom vystúpení na Dominiku právom hrdá. Teraz sa už venuje vlastnej hudbe a robí to, čo ju baví.

Najnovšie spojila sily so slovenským DJ-om, ktorého môžete poznať pod umeleckým menom Dee Pete. Ten má na svojom konte tisícky zhliadnutí jeho remixov. Ich spoločná skladba, s názvom Víno vášne, patrí rozhodne medzi tie, ktoré po vypočutí nepustíte z hlavy. Dominika Titková tak aj v tejto horúcej novinke dokázala, že si zlatý buzzer zaslúžila a že má vďaka svojmu nádhernému hlasu a talentu pred sebou skvelú budúcnosť.

Vypočujte si ich spoločnú novinku, Víno vášne aj vy!


Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:40 na JOJke!