Dominika Titková reaguje na aktuálne dianie: Legendárnu pieseň v jej podaní si musíte vypočuť!

Dominika Titková sa v 9. ročníku šou Česko Slovensko má talent umiestnila na krásnom druhom mieste. Svojou hudbou sympatická Slovenka reaguje aj na aktuálne dianie!

Vo svojom repertoári má umelkyňa aj staršie, no legendárne skladby a podporuje tak slovenskú hudbu. Pieseň Do batôžka od Jara Filipa bola uvedená na svetlo svete ešte v osemdesiatych rokoch minulého storočia, no jej slová stále oslovujú čoraz mladšiu generáciu. Výnimkou nie je ani Dominika Titková. "A opäť sme v momente, kedy sme sa nepoučili z minulosti. Mamon a chamtivosť zrejme nikdy nevymrú. Pred štyridsaťjeden rokmi to krásne zhrnuli Filip, Lasica a Satinský v skladbe Do batôžka a tieto slová sú, veru, nadčasové. Preto som dnes cítila veľmi silnú potrebu pridať práve tento skvost v našej, trochu drsnejšej, úprave," napísala Dominika k skladbe, ku ktorej cover vytvorila so svojou kapelou Dominika Titková & Friends.

Máte talent a chcete, aby ho všetci videli? Tak neváhajte a prihláste sa do jubilejného 10. ročníka šou Česko Slovensko má talent ONLINE alebo sa nám príďte ukázať rovno na kasting! Termíny a miesta nájdete TU!