Prísneho Jara Slávika si získa číslo, aké by ste neuhádli: TOTO ho bezkonkurenčne odrovná!

Pre každého porotcu je top vystúpením niečo iné. Niekoho si získajú akrobati, iného tanec, ďalší môže zlatý buzzer stlačiť pri hudobnom vystúpení. Jaro Slávik má stále svoj priamy postup do finále pre niektoré vystúpenie k dispozícii. Dnes sa to však zmení!

Šou Česko Slovensko prináša rôzne čísla. Niektoré možno uvidíte prvýkrát vďaka najlepšej talentovej relácii na Slovensku, iné vás prekvapia v novom šate. Také bude aj to dnešné vystúpenie, ktoré si najviac získa pozornosť najprísnejšieho porotcu šou. Jaro Slávik svoj zlatý buzzer minie na jednoduché, no o to výnimočnejšie vystúpenie. Možno by ste na Jara neuhádli, že práve takéto číslo môže byť preňho tým najlepším, čo ponúkne tento rok! 

Nemusíte sa však báť, že pôjde o niečo, čo vás nezaujme, práve naopak. Nenápadný vystupujúci príde s niečím, čo všetci dobre poznáme. To, akým spôsobom, to však predvedie, bude skutočne dychvyrážajúce. Presne o tom je Česko Slovensko má talent. O vystúpeniach, ktoré majú, čím prekvapiť nielen porotcov, ale aj vás - našich divákov. Veríme, že budete s výberom Jara súhlasiť!

O aké číslo pôjde? Sledujte Česko Slovensko má talent dnes o 20:40 na JOJke a dozviete sa to!