Kto je posledným postupujúcim do finále ČSMT? TÁTO dvojica si vás získala najviac!

Finále šou Česko Slovensko má talent je za rohom a vďaka vášmu SMS hlasovaniu sa do finále dostali aj raperi z východu Slovenska!

Tento ročník priniesol opäť spŕšku talentu na obrazovky TV JOJ. Jedenásty ročník je však na konci a už o necelý týždeň sa stretneme na vašich televíznych obrazovkách v živom vysielaní s ôsmymi finalistami. Sedem ich bolo známych už po skončení predposlednej epizódy tohto ročníka. Tí získali zlatý buzzer a dostali sa tak priamo do finále. Vo finále sa určite stretneme so spevákom Matějom Plškom, akrobatmi Marysiou & Julianom, speváčkou Vierou Kotvasovou, akrobatmi Ramadhani Brothers, speváčkou Adélou Řezáčkovou, opernou divou Annou Slížovou a Duom ElMaks, ktorí predviedli vzdušnú akrobaciu! 

Po skončení včerajšej epizódy sme spustili SMS hlasovanie, prostredníctvom ktorého ste mohli aj vy rozhodnúť o osude talentovaných ľudí. Aj keď by sme boli najradšej, keby sme do finále mohli poslať všetkých, vybrať sme mohli len jedno číslo. Bolo to veľmi tesné. Vyzerá to, že ste si zamilovali viacerých súťažiacich. No jedno súťažné číslo získalo v SMS hlasovaní najviac správ. A ním sa stali raperi z východu Slovensko - duo NaRaz. S nimi sa teda o týždeň vidíme tiež. Pozrite si znova ich vystúpenie z kastingu: 

Sledujte finále Česko Slovensko má talent v nedeľu o 20:30 naživo na JOJke!