Víťazka Talentu, Anna Slížová, sa plánuje s výhrou podeliť: Pozrite si exkluzívny rozhovor!

Jedenásty ročník Talentu priniesol množstvo prekvapení či krásnych momentov a diváci si zvolili svoju víťazku. Stala sa ňou speváčka Anna Slížová. Aké sú jej pocity z víťazstva a čo urobí s výhrou? Svojou odpoveďou Anna opäť raz dokázala, aké veľké je jej srdce. Vypočujte si exkluzívny rozhovor hneď po finále!

Veľkolepé finále jedenásteho ročníka Talentu je za nami. Obľúbená šou nás sprevádzala celou jesennou vysielacou štruktúrou a divákom priniesol množstvo zábavy aj ukážok často až neuveriteľných vystúpení. Počas priameho prenosu sa predviedli skutočne najlepší z najlepších a naši súťažiaci si pre nás pripravili emotívne a svetové vystúpenia. Výnimkou nebola ani víťazka Anna, ktorej vystúpenie dojalo nie len divákov či porotu, ale aj ju samotnú.

CSMT 11 - Anna Slizova Zdroj: TV JOJ


Víťazka Anna Slížová je zosobnením talentu a pokory. Svojim bravúrnym speváckym číslom všetkých ohúrila už počas kastingového kola a priamo do finále ju poslal hosťujúci porotca, raper Ego. Ten má na talent rozhodne skvelý čuch a jeho zlatý buzzer si získal všetkých aj vo finále. Anny sme sa po získaní výhry spýtali, aké sú jej pocity a ona zhodnotila, že to musí všetko ešte poriadne spracovať. Sama totiž tomu všetkému stále nemohla uveriť. Do Talentu sa prihlásila, aby pre svojich žiakov, ktorých učí spev zistila, aké to v Talente je a aby im dodala guráž prihlásiť sa. Sama sa ale stala víťazkou a prekvapila aj samú seba. Počas celej jej cesty ju podporovali jej blízki a zdá sa, že po finále nemohla byť šťastnejšia. V exkluzívnom rozhovore priamo po finále nám prezradila, že už predsa len vie, čo s výhrou urobí. „Áno, už teraz nad tým viac rozmýšľam. Kým to ale nebolo, ťažko sa o tom hovorilo. Teraz vám už viem s istotou povedať, že časť sumy, ktorú som vyhrala, by som darovala nadácii, pre ktorú som spievala, benefičné koncerty, pani Miške Hulíkovej z Trnavy a druhú časť by som venovala mojej kamarátke, ktorá má chorú dcérku, z konzervatória. Bohužiaľ, spievala som pre nich, ale pomôcť im viem len takto,“ prezradila nám Anna, ktorá opäť raz všetkým dokázala, že má veľké srdce a že je skutočne zosobnením pokory a dobra. Keďže je Anna perfekcionistkou, prirodzene nás zaujímalo, či bola so svojim výkonom spokojná. „Stále je čo zlepšovať, ale zvládla som to. Bolo mi trošku teplo, ale držala som sa a zvládla som to v rámci možností,” povedala nám víťazka. Po finále má veľké plány, no ako sama hovorí, všetko je vo hviezdach. Žiaci ostávajú aj naďalej jej prioritou a za svoje víťazstvo je veľmi vďačná. Svoju skúsenosť v Talente absolútne neľutuje a všetkých talentovaných ľudí by rada motivovala, aby sa nebáli ukázať, čo sa v nich skrýva.

Pozrite si víťazné číslo desiateho ročníka šou Česko Slovensko má Talent: