Famózna Adéla Řezáčová z Talentu nestráca čas: Aha, predstavila prvý oficiálny klip!

V 11. ročníku šou Česko Slovensko má talent sme spoznali fantastickú speváčku Adélu Řezáčovú, ktorá sa okamžite stala miláčikom poroty. Ich priazeň si získala nielen krásnym spevom, ale aj nádherným textom, ktorý si sama napísala, hudbou i svojím prejavom. Po vystúpení dostala od Jara Slávika zlatý buzzer a dostala sa tak priamo do finále. A hoci v súťaži nevyhrala, na svojej hudobnej kariére naďalej pracuje. Dôkazom je jej prvý videoklip!

Príbeh Adély Řezáčovej je ako vystrihnutý z filmu. Na pódium najväčšej talentovej šou na Slovensku a v Čechách sa postavilo na prvý pohľad nenápadné dievča. Keď však začala spievať, všetci boli hotoví. Nielenže krásne spievala, ale text si aj sama napísala a dokonca si pripravila hudobný podklad. Všetkým tak bolo jasné, že na pódiu stojí skutočná hudobná osobnosť. Jara Slávika jej výkon tak odrovnal, že okamžite stlačil zlatý buzzer a poslal ju do finále. "Snažila som sa urobiť to na sto percent, predať svoje pesničky. Nemyslím si, že môj hlas je nejaký extra najlepší, ale chcela som predať ten svoj príbeh. Očividne sa páčil," povedala vtedy pre joj.sk blondínka.

​Vo finále sa predstavila s ďalšou skladbou z vlastnej tvorby a bola znovu fantastická, no zvíťaziť sa jej napokon nepodarilo. Talentovaná blondínka si však z toho ťažkú hlavu nerobila a hneď sa naplno vrhla do práce na svojej hudobnej kariére. Že nestrácala čas, dokazuje jej prvý oficiálny videoklip, ktorý predstavila pred pár dňami. "Myslím, že každý z vás by v nej mohol nájsť moment, do ktorého by sa rád vrátil v čase - aj ja. Ale ako už zmieňujem v pesničke - carpe diem." (z latinčiny - využi deň/ži naplno, pozn.red.)" Ak sa vám táto skladba zdá povedomá, nemýlite sa. Skladbu s názvom Stroj času Adéla zaspievala práve počas finálového večera v Talente. Pesnička je dostupná na oboch najväčších platformách s hudbou.