Tragická nehoda účastníka Talentu: Enrico Miško sa do šou zapísal ako nádejný raper!

Enrico Miško v roku 2022 súťažil v šou Česko Slovensko má talent. Dnes sa však Slovensko o bývalom hokejistovi a raperovi dozvedelo smutnú správu!

Snom Enrica bolo hrať hokej, kvôli alergii na čpavok však musel so športovou vášňou skončiť. Smutný koniec hokejovej kariéry sa rozhodol pretaviť do rapovej tvorby. S tou sa v roku 2022, kedy mal 27 rokov, predviedol aj v súťaži Česko Slovensko má talent. Porota aj diváci ostali po jeho výkone prekvapení, aký rapový talent je. Kvôli ťažkej skladbe, ktorú v tom čase v Talente predviedol a ktorú si napísal úplne sám, sa ho porota rozhodla nepustiť ďalej. Svoj smutný príbeh pretavil do skladieb a časom z neho mohol byť úspešný umelec. To, akou cestou sa však po ČSMT Enrico vydal, nevieme a dnes sa Slovensko dozvedelo smutnú správu. 

Podľa informácií TV JOJ bol v utorok 22. februára vo večerných hodinách Enrico Miško účastníkom tragickej dopravnej nehody. V aute smeroval na Senec, nečakane však prešiel do protismeru a autom vrazil do stĺpu verejného osvetlenia. Pri prevoze do nemocnice, žiaľ, zraneniam podľahol. Pozostalým nájdejného umelca chceme vyjadriť úprimnú sústrasť!