Divoké kone prichádzajú už dnes: Pozrite si ZVUČKU ako prví!

Uvedieme vás do deja najvýpravnejšieho slovenského seriálu.

Najvýpravnejší a najslovenskejší seriál na poli pôvodnej televíznej tvorby prichádza! Divoké kone štartujú už dnes a vy sa zoznámite s osudmi rodiny Závodských, s ich statkom, na ktorom chovajú ušľachtilé kone a s krásnou malokarpatskou prírodou. Čakajú na vás nové postavy, zápletky a dejové zvraty. Na svoje si prídu milovníci koní a tí, ktorí sa do týchto nádherných stvorení ešte nezamilovali, vďaka tomuto seriálu zmenia názor! Stačí si pozrieť už zvučku Divokých koní, ktorá je plná emotívnych záberov a to v nej hrajú iba kone. My vám ju prinášame ako prví.

Zapnite si televíziu JOJ dnes o 20:20 a nenechajte si ujsť premiéru Divokých koní! Aby ste boli „v obraze“ hneď od začiatku, ponúkame vám malý úvod do deja:

Príbeh sa odohráva na statku Závodských, ktorí sa generácie venujú chovu koní a podnikajú aj s krmivom pre kone. Jednotliví členovia klanu však majú odlišný vzťah k týmto výnimočným tvorom. Zatiaľ čo otec Albert a syn Adam kone milujú, dedko Osvald s vnučkou Simonou majú oveľa bližšie ako k prírode a ku koňom k peniazom a k moci. Miska váh sa nakláňa práve na stranu peňazí, pretože Adam žije ľahkovážne, zamiloval si stroje, pracuje ako pilot v zahraničí a dostal sa do problémov pre jednu peknú letušku. Tieto problémy ho budú vyjdú draho, no nielen on, ale aj jeho najbližší budú musieť zaplatiť za jeho chyby.

Situáciu na statku skomplikuje aj mladá kaskadérka Hana, ktorá prichádza so svojou skupinou na slávnosť, len aby predviedli kaskadérske číslo s koňmi. No medzi Závodskými pobudne dlhšie, ako sama pôvodne čakala a bude mať nečakaný vplyv na ich život. Vplyv, ktorý sa nebude páčiť ani ambicióznej Simone, ani intrigánskemu Osvaldovi...