Doťahovanie, divoká naháňačka aj nahota: Takto sa začína vzťah Adama a Hany!

Ponúkame vám ich najlepšie doterajšie scény.

Hana a Adam sú veľmi rozdielni ľudia: ona je mladá a samostatná a nechce byť nikdy na nikom závislá, on je „synček z bohatej rodiny“, ktorému je zodpovednosť cudzia a slová „spoľahni sa na mňa“ sú iba prázdne reči. Preto ani ich prvé stretnutie nemohlo dopadnúť tak, že si hneď padnú do oka. On sa musel pred ňou vyťahovať, ona si z neho musela robiť srandu. „Ty vieš jazdiť akurát tak na poníkoch,“ vysmievala sa mu, keď vyskakoval pred ňou na Fargovi. To skončilo naháňačkou s veľmi nešťastným vyvrcholením.  Vyťahovala Adama z jazera a chudák Fargo sa dostal do poriadnych problémov. Dokonca mu hrozilo, že ho utratia.

Nasledovali výčitky na oboch stranách, dokonca aj slzy. Obaja začali bojovať za koňa, ktorý kvôli nim takmer prišiel o život. Pýcha a vystatovanie šli na čas bokom. Práve láska k Fargovi bola prvým náznakom toho, že by mohli mať niečo spoločné. Následné stretnutie však dokázalo, že o večné doťahovanie nikdy nebude medzi nimi dvoma núdza. Hana ho totiž pristihla po sprche u Mery, keď sa snažil dostať z ťažého „poopičného stavu“. Adam, ktorý netušil, že tam Hana je, roztvoril uterák a odhalil sa jej tak, ako ho Pán Boh stvoril. Nasledovali štipľavé poznámky, no od tej chvíle ju dedič rodu Závodských zjavne zaujal. Napovedá to aj jej tajuplný úsmev. Žiaľ, o niekoľko minút ju sklamal, keď odišiel s letuškou Lídou, ktorá sa mu vyhráža väzením.

Ako to bude pokračovať? Vráti sa Adam na statok, alebo odcestuje do Nemecka? Sledujte Divoké kone opäť v pondelok o 20:30 na JOJke!