Divoké kone - Fargo a Kométa

VEĽKÁ LETNÁ SÚŤAŽ s Divokými koňmi: Hrajte s nami o kopu skvelých cien!

Potešíme každého fanúšika seriálu.

Od štartu druhej série seriálu Divoké kone nás delí ešte nejaké to čakanie a my sme sa rozhodli, že ho vám, verným fanúšikom seriálu, poriadne spríjemníme – pripravili sme si pre vás veľkú letnú súťaž, v ktorej môžete získať fantastické ceny.

Ako sa môžete zapojiť?

Do súťaže sa môžete zapojiť vďaka nášmu novému webu Divokých koní, zaregistrujte sa prostredníctvom svojho profilu na Facebooku (ale nezakladajte na tieto účely žiadne falošné profily, tie budú zo súťaže vylúčené), vyberte si CENY, o ktoré chcete hrať a začnite o ne bojovať!

Ako na to?

Musíte zbierať body – tie môžete získať za rôzne aktivity na stránke: čítanie článkov, sledovanie videí, „lajkovanie“, zdielanie obsahu. Extra body sú za followovanie na Instagrame prípadne na Twitteri.

Podrobnosti o tom, akými rôznymi spôsobmi môžete body získať, nájdete v sekcii AKTIVITY.

O čo hráme?

V hre je všetko, po čom srdce fanúšika piští: môžete si zahrať vo vašom obľúbenom seriáli, vybrať si rolu komparzistu, navštíviť ateliéry alebo exteriéry seriálovej výroby, stretnúť sa s vašim obľúbeným hercom, s tvorcami seriálu alebo sa zúčastniť exkluzívnej predpremiéry prvej epizódy, na ktorú prídu aj vaši obľúbení hrdinovia. V hre sú aj darčekové predmety k seriálu a román Divoké kone od vydavateľstva IKAR. Hlavnou cenou je pobyt v pezinskom hoteli Rozálka, ku ktorému prislúcha jazdiareň a stajne. Pobyt je spojený s jazdou na koni s profesionálnou trénerkou.

Všetky výhry nájdete v sekcii CENY!

Dali sme vám dosť motivačných dôvodov? Tak neváhajte, registrujte sa a hrajte!

Podrobné pravidlá súťaže nájdete v časti PRAVIDLÁ!

Zostali nejaké vaše otázky nezodpovedané? Možno nájdete odpoveď medzi najčastejšie kladenými otázkami!