Nesmrteľná legenda Ivety Bartošovej: Toto ste o nej určite nevedeli!

Prečo mala radšej Slovensko?

Zapĺňala titulky a stránky bulvárnych periodík, objavovala sa v hlavnom spravodajstve všetkých televízii – ako za života, tak aj po svojej smrti. Reč je o Ivete Bartošovej. Médiám sa podarilo zanalyzovať snáď každý detail, mapovali každý jej krok. Fascinácia jej osobou dávno prekročila hranice morálky. No stále zostali aj tí, ktorí o nej dokážu hovoriť v dobrom a uctievajú si česť jej pamiatky. Hold jej vzdalo aj Dobré ráno.

V rannej relácii televízie JOJ hosťovali Jarek ŠimekTonda Fiala. Obaja ju osobne poznali – aj ako profesionálku, aj ako ženu. Ivetka spolu s Jarkom nahrali jej posledný album. Nebol síce kompletný, speváčka ho nestihla dokončiť, no ona sa rozhodol vydať aj neúplnú verziu. „CD-čkom chcem povedať, aby sa na Ivetku spomínalo ako na človeka, ktorý mal srdce, spieval nádherné pesničky a tými pesničkami robil ľuďom radosť,“ prezradil Jarek.

Moderátorka Lenka Čviriková Hriadelová spolu s hosťami zaspomínala na legendu českej popovej princeznej. Dokonca prezradili aj niečo, čo ste o nej pravdepodobne do teraz nevedeli. „Mala rada šport a bola výborná športovkyňa. Napríklad bowling,“ odhalil jej blízky priateľ a muzikant Jarek Šimek. Tiež hovoril o jej vzťahu ku Slovensku: „Milovala Slovensko. Veľmi rada chodila na Slovensko, či už pracovne alebo si len oddýchnuť. Cítila sa tu pokojnejšie.“

Viac nájdete v Dobrom ráne. Vstávajte s nami každý pracovný deň cez leto o 6:45 na JOJke!