Dr. Ema si vás získa: Takýto seriál ste na JOJke ešte nevideli!

Predstavujeme vám Natáliu Germániovú ako dcéru doktorky Emy.

Dr. Ema, nový seriál, ktorý si pre vás televízia JOJ pripravila, príde na vaše obrazovky už v septembri. Tešiť sa môžete na nevšedný, originálny projekt, ktorý sa bude točiť predovšetkým okolo vzťahov: „Ak chcete vedieť všetko o ženách, mužoch a ich vzťahoch, nájdete v novom seriáli televízie JOJ,“ prezrádza v ďalšej upútavke na rodinný seriál Natália Germániová, predstaviteľka Simony, dcéry doktorky Emy.

Simona je mladá študentka, ktorá má momentálne svoje prechodné bydlisko v Prahe. Aj odtiaľ si však udržuje silné puto s mamou a babkou, ktoré zanechala v krásnom bratislavskom byte. S oboma má silný kamarátsky vzťah, no obe k nej pristupujú odlišne: zatiaľ čo Ema sa snaží byť predovšetkým mamou, najstaršia členka klanu žien Liškových chce byť skôr kamarátka.

Natáliu Germániovú diváci PLUSky a WAUky zaručene poznajú: hrala v seriáli Bratislava – Deň a noc, kde stvárňovala mladú „tatérku“ a neskôr modelku, Sašu. Vtedy amatérska herečka nabrala počas nakrúcania veľa skúseností a momentálne mieri do prvého ročníka VŠMÚ, kde bude študovať herectvo. Ako ste si mohli všimnúť aj z upútavky na Dr. Emu, Natália zmenila farbu vlasov: z blondíny sa stala brunetka.