Soňa Norisová priznáva: Bála som sa, že s Emou bude nuda!

Viac o nej aj o postave sa dozviete z nášho rozhovoru.

Soňa Norisová je herečka známa nielen na Slovensku, ale aj v susednej Českej republike. „Hviezdi“ nielen pred kamerou, ale aj na divadelných pódiách a na speváckych vystúpeniach. Je totiž nielen prvotriednou herečkou, ale aj fantastickou speváčkou a dokazuje to spolu s členmi populárneho „acapella“ zoskupenia Fragile. Tentoraz sa stáva hlavnou hviezdou najnovšieho JOJkárskeho seriálu, Dr. Ema. Ako Emu Liškovú ju budete stretávať na našich obrazovkách každý štvrtok o 21:40.

Aj keď ako ona sama tvrdí: „Nerada hovorím o charaktere svojej postavy,“, predstavila nám hlavnú hrdinku nového seriálu: „Je to normálna žena, nie je ničím príliš zvláštna. Možno je trochu chladnejšia, taký racionálnejší typ. Rieši vzťahy iných ľudí a v súkromnom živote si s tým nevie celkom poradiť. Bála som sa, že to bude múdra nudná postava, ale nie je to tak.“

Soňa Norisová tiež prezrádza, že v seriáli sa budeme stretávať nielen s hlavnými hrdinami, doktorka Ema totiž v každej epizóde vo svojej kancelárii privíta nových pacientov: „Viac priestoru majú vedľajšie postavy, klienti, ktorí si môžu niečo odohrať.“ Viac sa dozviete z VIDEO rozhovoru, rozhovory s ostatnými hlavnými hrdinkami a hrdinami vám prinesieme už čoskoro!