Podarilo sa! Prepremiéra seriálu Dr. Ema dopadla na výbornú!

Dramatický seriál prekvapil prítomných divákov príjemným zmyslom pre humor.

Seriál Dr. Ema príde na obrazovky budúci štvrtok 4. septembra o 21:40, no niekoľko šťastlivcov malo možnosť vidieť prvú epizódu seriálu v špeciálnej predpremiére, ktorá sa uskutočnila včera o 19:00 na Filmovej a televíznej fakulte VŠMÚ v kinosále, ktorá zažila už veľa dôležitých a magických momentov kinematografie. Medzi účastníkmi boli diváci, novinári, ale aj členovia štábu a hviezdy seriálu. „Sonička Norisová sa nemohla dostaviť, nakrúca v Česku,“ prezradila Zuzana Krónerová publiku, ktoré si iba v duchu kládlo zásadnú otázku: „Kde je samotná doktorka Ema?“

No okrem nej prišli takmer všetci – jej mama (Zuzana Krónerová), jej dcéra (Natália Germániová), jej kamarátka (Zuzana Haasová), jej partner (Milo Kráľ) a dokonca aj prvá pacientka (Janka Lieskovská). Okrem nich nám seriál predstavili režisér Roman Fábian a scenáristka Kristína Cibulková. Tí ako jediní v sále finálny produkt – teda prvú epizódu v celej svojej kráse – videli už predtým. Preto sme sa aj hercov pýtali na to, ako seriál a vlastný výkon v ňom hodnotia.

Pozrite si priložené video, nezabudnite si budúci štvrtok zapnúť JOJku a pozrite sa na JOJ.SK aj zajtra, ukážeme vám exkluzívne zábery zo seriálu!