Takéto niečo ste ešte na obrazovkách TV JOJ nevideli: O čom bude nový seriál Duch?

Seriál Duch je jedinečným spojením kriminálneho žánru s prvkami nadprirodzena. Prípady totiž bude vyšetrovať nielen polícia, ale aj človek, ktorý už nie je medzi nami!

Policajnému vyšetrovateľovi Emilovi obráti život naruby duch zavraždeného mafiánskeho šéfa Darka Besarabiča. Darko chce od Emila pomoc pri odhalení zrady, ktorá viedla k jeho smrti a zároveň si chce prostredníctvom neho vybaviť účty so svojím vrahom. Ako protislužbu mu ponúka pomoc s riešením prípadov. No najskôr z Emila urobí poriadneho chlapa. Na svoj obraz!

Napriek tomu, že jedna z troch hlavných postáv seriálu je duch, svet, v ktorom sa postavy pohybujú, je skutočný. Duch je súčasťou reality, kde polícia, vyšetrovanie, podsvetie aj organizovaný zločin zodpovedajú kriminálnej praxi. Všetko má svoj predobraz v realite, aj keď prípady a príbeh sú fiktívne. Vzniká tak veľmi zábavný krimižáner, v ktorom sa spája napätie a humor. Hlavným nositeľom úsmevného pohľadu na drsné prostredie zločinu je Darko Besarabič, jeho mafiánske buranstvo a balkánska bohorovnosť zmiešaná s darom - užívať si život, paradoxne po smrti!

Sledujte seriál Duch od 18. októbra 2023 na JOJke!