TAKTO ste ju ešte nevideli: Ako jemná Rebeka Poláková zapadne do mužského kolektívu v Duchovi?

Sympatická Rebeka Poláková je známa z viacerých seriálových úloh. Zväčša v jemných postavách, no v Duchovi ju uvidíte v úlohe poriadne drsnej kriminalistky!

Úloha Simony Kováčovej bola aj pre skúsenú herečku výzvou, no kvituje na nej niekoľko benefitov, a to predovšetkým to, že nemusela hodiny tráviť v maskérni. "Mňa to strašne baví, je tu mužský kolektív, nemusím sa líčiť, môžem chodiť pohodlne v rifliach," povedala nám na nakrúcaní Rebeka a o svojej postave prezradila ešte viac. "Som kapitánka na polícii. Je to drsná, svojrázna žena, ktorá si nepustí k telu nič a nikoho. Ale spolu s režisérom sme ju trocha zjemnili," to, či sa im to podarilo, sa dozviete už od 18. októbra na JOJke!

Podľa slov Rebeky však nečakajte žiadne kruté a násilné scény. Tvorcovia sa snažili ťažkú tému odľahčiť humornými prvkami. "Je to iná kriminálka, je to jemne komické, je tam nádych nadľahčenia. Hlavne Miško s Predragom tam prinášajú komiku, Milujem ich dvojicu, mali by spolu chodiť po zájazdoch" povedala Rebeka pre joj.sk. 

Sledujte seriál Duch od 18. októbra na JOJke!