Predrag Bjelac prezradil, ako to aktuálne má v živote: Z toľkého pendlovania by sa jeden zbláznil!

Predrag Bjelac je skvelý herec, ktoré by si priala mať nejeden produkcia. Je pre nás poctou, že sa rozhodol popri náročnom programe prijať aj ponuku zo Slovenska!

Sme veľmi radi, že prijal Predrag Bjelac ponuku zahrať si aj v slovenskej verzii seriálu Duch. Bez neho si nový seriál ani nevieme predstaviť. "Je to nová skúsenosť. Lebo nikdy som to nerobil tak, že som hral rovnaké epizódy, rovnaký príbeh v dvoch štátoch. Teraz čakám poľskú ponuku," smeje sa pre joj.sk herec, ktoré ste mohli vidieť napríklad aj v čarodejníckej ságe Harry Potter. 

V porovnaní s českým nakrúcaním mali herci na Slovensku viac času, no na spoznávanie pamiatok by ho mal Predrag radšej ešte o niečo viac. Nie je to však jeho prvá skúsenosť s nakrúcaním pre Slovákov. Vidieť ste ho mohli aj v seriáli Za sklom. "Chcel by som vidieť to, čo som prepásol. Točil som aj v Tatrách, medzi Prešovom a Košicami, v Pribyline. Bolo by krásne prísť sa pozrieť len ako turista. Žijem súbežne v Belehrade a v Prahe, moc času mi neostáva," povedal nám, ako to aktuálne má. Ak ste ho ešte nevideli v žiadnom seriáli či filme, máte sa od 18. októbra na čo tešiť!

Sledujte seriál Duch v stredu 18. októbra na JOJke!