Zámienka na rande? Emil vezme odvahu a Simonu pozve von, bude za tým TENTO háčik!

Kriminálne oddelenie bude vyšetrovať úplatkárstvo na futbale. V pozadí všetkého však nebudú len peniaze, ale aj skutočne závažný problém. Emil konečne naberie odvahu pri Simone!

Zložky polície budú zapracované do mestskej ligy na futbale. Súčasťou bude aj Emil, ktorý sa bude pomocou Darka snažiť odhaliť, kto stojí za úplatkárstvom. Zhodou náhod je Darko fanúšikom tohto športu, čo Emil vôbec nie je, pri vyšetrovaní to však môže pomôcť. Viktor sa v prevlečení za rozhodcu dostane do nebezpečnej situácie. Napadne ho unikajúci páchateľ, ktorý bude vyhrožovať jednému z futbalistov. Odhalenie Emila zavedie až k podpredsedovi futbalového zväzu. V tejto súvislosti odhalí možné obchodovanie s hráčmi. Jedného hráča to zavedie až rovno k Emilovi, u ktorého sa bude na chvíľu ukrývať!

A práve spomínaný hráč vzbudí u Simony záujem. Tá si totiž bude myslieť, že má s Emilom vzťah, a preto uňho trávi noci. Simona sa ho spýta na to, ako sa oni dvaja vlastne dali dokopy. Tomu to však hneď nedôjde, až Darko zaúraduje, keď mu povie, že sa ho pýta na jeho orientáciu. "Nehanbi sa za to, veď ste mladí a pekní chlapci," zaznie z úst jeho kolegyne. Emil ju však prekvapí, keď ju pozve na rande. Zámienkou bude sledovanie jedného z podozrivých. "Keby som tam došiel s frajerkou, mohol by som tvrdiť, že tam býva ona," povie jej. "Vyzdvihnem ťa o pol desiatej," prekvapí ho súhlasom Simona. Pri výbere outfitu na "rande" mu bude pomáhať Darko, ktorý ho pretvorí na svoj odraz. Nebude chýbať biela košeľa a poriadna retiazka! 

Sledujte seriál Duch dnes o 20:50 na JOJke!

Tagy: Duch