Smrť člena protikorupčného dá Simone a Emilovi zabrať: V Duchovi uvidíte aj Natáliu Germáni!

Zábavná krimi séria Duch sa chýli k svojmu koncu. Dnes uvidíte predposlednú epizódu a tá bude plná nečakaných zvratov. V jednej z úloh sa predstaví aj herečka Natália Germáni!

Vyšterovatelia budú v dnešnej epizóde čeliť smrti jedného z radov polície. Dlhoročného člena protikorupčného oddelenia nájdu v aute zastreleného. Smrť sa zdá byť jasná - v ruke držal zbraň a pravdepodobne šlo o samovraždu. Prípadu sa chopia Simona a Emil, ktorý pracujú s možnosťou, že za smrť si nemohol sám. Postupne sa vyberú za niekoľkými ľudmi, ktorý by o zosnulom mohli viac vedieť.  Jedným z nich bude aj prokurátor, obvinený zo sexuálneho napadnutia, ktorý stiahol na zosnulého obvinenie. Mali medzi sebou viac než len bežný pracovný vzťah? 

Simona a Emil sa vyberú tiež za jeho manželkou. "Lúčili sme sa s tým, že sa večer uvidíme, potom sa zastrelil," zaznie z úst ženy zosnulého. Namieste je otázka, či mal nejakých nepriateľov. "Celá krajina kradne, kde sa pozriete, tam je korupcia a oni obvinia práve Ivana, ktorý pracuje na protikorupčnom," povie ďalej. Manželku zastihnú v luxusnom byte v drahej časti mesta. Vyzerá, že sa im spolu žilo dobre. Manželka - dlhoročná športovkyňa - si podľa vlastných slov na byt našetrila vďaka kariére. Jej muž však nebol "čistý". Jeho vraždu si zrejme mohli priať viacerí, no kto bol ten, ktorý stlačil zbraň? 

Sledujte Ducha dnes o 20:40 na JOJke!

Tagy: Duch