Kraus prezradil „pikošku“ o Dvojičkách: Neuveríte, na koľký raz napísali prvú časť!

Tvorcovia nového seriálu si dali poriadne záležať.

Milovníci komediálnych seriálov si už na jeseň opäť prídu na svoje. Televízia JOJ si totiž pre svojich divákov pripravila nový seriál Dvojičky, ktorý pochádza z dielne úspešného scenáristu Andyho Krausa. Dej sa odohráva na vidieku, kde budú žiť bok po boku jednovaječné dvojičky Adam a Šaňo. Keďže každý z nich žil doteraz úplne iný život, je jasné, že o zábavu bude postarané. Kým však seriál nadobudol formu, v akej sa nakrúca, tvorcovia sa poriadne zapotili. „Tento námet mám už v hlave veľmi dlho, len som sa stále nemohol dostať k tomu, aby začal byť konkrétnejší. Potom som sa začal intenzívnejšie stretávať s Broňou Balaškovou, s ktorou dlhodobo pracujem. Tento krát sme pozvali aj Hanku Lasicovú do tímu. Zrazu, keď sme sa začali v tejto trojici stretávať, tak baby boli tie, ktoré ma začali hnať k tomu, aby to nabralo konkrétnejšie kontúry. Vďaka tomu, že sme mali na to toľko času, tá výsledná verzia pilotnej časti je asi deviata alebo desiata,“ prezradil  Andy Kraus.

Súrodenecké duo si v dvojúlohe zahrá Sveťo Malachovský a manželky si zahrajú Diana Mórová a Zuzana Porubjaková. Práve herecké obsadenie malo veľký vplyv na písanie jednotlivých scenárov. „Keď sme si povedali to obsadenie, keď sme týchto hercov oslovili a povedali, že do toho idú, tam nastal ten zlom, že sa to začalo strašne dobre písať. Lebo vždy, keď tvorcovia majú pred sebou konkrétne postavy a hercov, ktorí to budú hrať, tak tá robota ide rýchlejšie,“ povedal scenárista s úsmevom.

Chcete sa všetky informácie o novom komediálnom seriáli Dvojičky dozvedieť včas? Lajknite novú facebookovú stránku Dvojičky a budete pravidelne informovaní o všetkých novinkách!