Cesta za láskou sa môže začať: Pozrite si prvé minúty z relácie Farmár hľadá ženu!

V prvej časti sa predstaví samotár Peter, bohatý gazda Marián a kovboj Peter.

Diváci televízie JOJ určite vedia, že dnes nastal ten deň, keď odštartuje romantická relácia Farmár hľadá ženu. Na cestu za láskou sa v spoločnosti skúsenej moderátorky Anety Pariškovej vyberú v rámci prvej epizódy samotár Peter, bohatý gazda Marián a kovboj Peter. Zo špeciálneho vydania Farmára s názvom Prvé stretnutie vieme, že Peter z Poľany k sebe pozval 34-ročnú Luciu, 33-ročnú Luciu a 19-ročnú Martinu. Práve najmladšia adeptka sa Petrovi zapáčila hneď na prvý pohľad. Ostane ňou očarený aj po jej príchode na farmu alebo sa jeho pozornosť sústredí na jednu z Lucií?

Marián z Nízkych Tatier pozval na svoju obrovskú farmu v lone prírody 29-ročnú Renátu, 21-ročnú Martinu a 22-ročnú Adrianu. Najlepší dojem na neho urobila Adriana, pretože sa netají svojím vzťahom k prírode a ku zvieratám, keďže aj jej rodina vlastní farmu, na ktorej aj aktívne pracuje. Prezradíme vám, že svoju náklonnosť vôbec nebude skrývať a hneď na úvod jej ju dá patrične najavo. Ako? To sa dozviete už dnes večer!

O srdce nespútaného kovboja Petra z Veľkej Fatry by mali na jeho farme bojovať 37-ročná Henrieta, 49-ročná Kateřina a sympatická Janka. Hoci Peter prejavuje sympatie voči všetkým trom dámam, jeho „srdcovou záležitosťou“ je Henrieta. Rozvedenú mamičku jedného dieťaťa si totiž vybral iba podľa listu, pričom vôbec nevedel, ako vlastne vyzerá. Peter tvrdí, že skrátka cítil, že je to tá pravá. Ale je to naozaj tak? To sa ukáže až časom.

Sledujte romantickú reláciu Farmár hľadá ženu už dnes o 22:00 na JOJke!
Nestihli ste si v televízii pozrieť Prvé zoznámenie našich farmárov s potenciálnymi partnerkami? Nájdete ho v našom archíve úplne zadarmo!

Dostaňte sa k novinkám z relácie Farmár hľadá ženu medzi prvými! „Lajknite“ našu facebookovú stránku ešte dnes a už vám nič neunikne.