Peter urobí v zlosti rázny krok: Katarínu bez milosti vyhodí zo svojho domu!

Prečo sa svojráznej Češka zbavil tak rázne?

V prípade kovboja Petra z Veľkej Fatry bolo už od začiatku relácie Farmár hľadá ženu viac-menej jasné, kto mu padol do oka. Hoci si na svoj statok pozval dve dámy – tichú Henrietu a prostorekú Katarínu, jeho srdce od prvej chvíle patrilo len jednej. Pokojná tmavovláska ho priťahovala oveľa viac ako svojrázna blondínka, no vždy sa snažil svoje emócie udržiavať pomerne na uzde. Svoje vedela aj Katarína, no stále dúfala, že si Peter na konci dňa vyberie ju. Zlom však nastal vo chvíli, keď kovboja pristihla s Henrietou vo vrúcnom objatí, ktoré sprevádzali vášnivé bozky. Vtedy sa neudržala a pustila si „ústa na špacír“. Intímnosti vytýkala aj samotnej Henriete, no netušila, že ich pri tom Peter počúva. Počas dialógu so svojou sokyňou však riešila aj udalosti z predchádzajúcej noci a milovníka koní obvinila z niečoho nepríjemného. To bolo povestnou poslednou kvapkou v pohári Petrovej trpezlivosti a rozhodol sa rázne konať. „Katarína, prepáč, ale vyspi sa, zbaľ si veci a choď domov. Budem rád, keď zostaneme kamaráti, ale... Ja som chcel, aby si tu bola ešte aj zajtra, lebo to bolo evidentné. Musela si si všimnúť, že milujem Henrietku. Chcel som, aby si tu bola ešte aj zajtra na moje narodky, ale týmto čo si povedala, to pre mňa zhaslo,“ uzavrel celú kauzu.

Hoci bolo na situácii všetko úplne jasné, ohrdnutá Katarína mala stále pocit, že musí niečo vysvetľovať. Namiesto dôstojného mlčania sa preto opäť pustila do slovnej prestrelky s Petrom. „My by sme mohli byť iba kamaráti, pretože ty mi tiež nesedíš v niečom. Ty mi nesedíš, Peťo. Ako partner mi vôbec nesedíš. Ja ťa budem naozaj brať len ako kamaráta, veď ja som aj jej povedala, že vám pokojne pôjdem za družičku na svadbu. Dobre, že si mi to povedal,“ povedala na záver.

Čo spôsobilo, že sa Peter tak náhle rozčúlil a Katarínu bez milosti poslal domov? To sa dozviete už dnes o 22:45 na JOJke!