Geissenovci: Narodeninová party

Geissenovci budú oslavovať narodeniny mladšej dcéry Shanaie v štýle filmu AVATAR.

Rodinné sídlo v Saint Tropez a pozvaných 200 primonentných hostí- tak bude vyzerať detská oslava mladšej dcéry Shanaie v štýle filmu AVATAR u Geissenovcov. Tešia sa na ňu však najmä dospelí, malá oslávenkyňa totiž skoro žiadne z pozvaných detí ani nepozná.

Keďže Geissenovci neuznávajú služby cateringových spoločností, rozhodnú sa zobrať prípravy do vlastných rúk. „Drobný“ nákup v Monacu, kde majú svoj byt a deti tam chodia do školy,  ich vyjde na 831 eur. Keďže cesta do Saint Tropez trvá necelé dve hodiny, pani Geissenová využije na prepravu helikoptéru. Je to rýchle a pohodlné, deti to milujú a jedna cesta stojí asi 1200 eur. Robert sa však vracia autom naloženým potravinami.

V Saint Tropez už čakajú ľudia z Party servisu, ktorí sa postarajú o celú oslavu. Celá táto paráda bude stáť asi 15 – 20 tisíc eur. Všetko však záleží od toho, čo sa bude piť.

Vďaka vám, divákom, je šou úspešná! V repríze, v sobotu mala iba o 0,3 % nižší rating ako Ples v opere na konkurenčnej stanici. A ako dopadne narodeninová party, sa dozviete už dnes o 22,15 hod. na TV JOJ. Sledujte šou Geissenovci!