Odpadnete, ako teraz vyzerá najmladšia Geissenka: Wau, vyrástla z nej poriadna kočka!

Mladšia dcéra nemeckých milionárov Geissenovcov, Shania, o pár dní oslávi sladkých osemnásť. Tínedžerka však vyzerá oveľa vyspelejšie, čo dokazujú aj jej fotky na sociálnych sieťach.

Vďaka obľúbenej reality šou Geissenovci sme spoznali nielen nemecký milionársky párik v zložení Carmen a Róóóóbert, ale aj ich dcéry Shaniu a Davinu. Rozkošné dievčatká z televíznych obrazoviek však už poriadne vyrástli a od detí už majú na míle ďaleko. Davina je už dospelá a Shania prah osemnástky prekročí koncom júla. A aj keď z obidvoch rastú veľké kočky, Shania má pred sestrou predsa len o čosi navrch.

Že už nie je žiadne dieťa, dokazuje aj svojim fanúšikom na Instagrame. Na jej profile nechýbajú snímky s našpúlenými perami či zábery v kratučkých topoch, šortkách, plavkách či v provokatívnych pózach, za aké by sa nehanbili ani topmodelky. Nuž, a mazanie nálepky malého dievčatka sa evidentne páči aj jej 545 tisíc followerom. Blondínka má totiž na svojich fotkách pravidelne desiatky tisíc lajkov a stovky komentárov. Zdá sa, teda, že jablko naozaj nepadlo ďaleko od stromu a Shania má slušne našliapnutú na mediálnu kariéru podobne ako jej rodičia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss ? (@carmengeiss_1965)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shania Geiss (@shania__geiss)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shania Geiss (@shania__geiss)

Tagy: Geissenovci