Mladá Geissenka sa ukázala v takmer rovnakom outfite ako jej mama: Ktorej to svedčí viac?

Aká matka, taká Katka! Nemecká milionárka Carmen Geiss je známa tým, že miluje módu a potrpí si na trendové vychytávky. Podľa všetkého k tomu viedla aj svoje dcéry, pretože tie chodia nahodené tak isto štýlovo ako aj ona. Dokonca až tak, že sa so svojou staršou ratolesťou „zladili“.

Milionárska rodina Geissenovcov sa stala vďaka rovnomennej reality šou hotovým fenoménom. Všade kam prídu, sú okamžite stredobodom pozornosti (čo sa ukázalo aj počas ich návštevy Slovenska) a fanúšikovia na sociálnych sieťach doslova striehnu na každú novú fotku či video, ktorými sa pochvália. Kto na Instagrame pozorne sleduje všetkých členov tejto tak trochu bláznivej famílie, určite si všimol, že mama Carmen a staršia dcéra Davina predviedli vo francúzskom letovisku Saint Tropez takmer navlas rovnaké stylingy.

Keďže obe milujú módu a sledujú aktuálne trendy, vedia veľmi dobre, že horúcim letným hitom je nosenie hodvábnej šatky, ktorá je na hlave uviazaná na pirátsky spôsob. Na párty v jednom z miestnych klubov túto pokrývku hlavy doplnili veľkými slnečnými okuliarmi s praktickou retiazkou a bielym topom. Nuž, zdá sa, že v tejto rodine nepadlo jablko ďaleko od stromu. Ostáva len dúfať, že sa to v prípade Shanie a Daviny bude týkať len módy, nie aj vzťahu k plastickým operáciám...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss ? (@carmengeiss_1965)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Davina Geiss (@the_real_davina_geiss)