Ako Geissenovci "robili" svoje deti? Dcéry boli z ich debaty pri raňajkách pohoršené!

Geissenovci sú okrem iného známi aj tým, že si takmer nikdy nedávajú servítku pred ústa. Výnimkou rozhodne nebol ani spoločne strávený čas na Slovensku, počas ktorého perlili jedna radosť. A to aj pri raňajkách, pri ktorých rozoberali, ako sa "robia" deti...

Výlet Geissenovcov na Slovensku sa v dnešných častiach posunie do ďalších kútov našej krásnej krajiny. Skôr než sa tak stane, sa poriadne posilnia kráľovskými raňajkami, ktoré im prichystali v luxusnom bratislavskom hoteli, v ktorom prespali. Ani chvíľa pri prestretom stole sa nezaobišla bez poriadnych hlášok. "Chcem kávu...niekto musí uvariť kávu," povie Róóóbert. Na to síce pohotovo, no drzo zareaguje jedna z jeho dcér. "Dobrý pán ti dal ruky a nohy z nejakého dôvodu..." skonštatuje Davina.

Róóóbert sa nezočivosťou svojej dcéry nenechá zaskočiť a šplechne jej naspäť. "Boh mi dal ruky a nohy, aby som urobil deti, ktoré mi môžu slúžiť," zhodnotí. Carmen táto debata zaujme a tiež do nej prispeje poriadnou perlou. "Nevedela som, že ich robíš rukami a nohami. Myslela som, že na to treba inú časť tela," povie. "Áno, ale ruky a nohy k tomu patria tiež," zareaguje jej manžel. Davina v tej chvíli zrejme oľutuje, že túto tému vôbec načala, pretože sa so Shaniou budú tváriť dosť znechutene. Carmen si to všimne a prileje oleja do ohňa. "Nevznikli ste rukami a nohami...och, vždy tam musí byť aj spermia," zasmeje sa. "Od mamy a otca som ešte nepočula vtip, ktorý by nebol taký sexuálne podfarbený," povedia pohoršene. "Chcem vás poučiť..." uzavrie Carmen.


Sledujte šou Geissenovci na Slovensku každú stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Geissenovci