Geissenky nad luxusnou večerou ohŕňali nosom: Odpadnete, čo si vypýtali od kuchára!

Geissenovci sú naozaj svojrázna rodinka a treba ich brať tak trochu s rezervou, o tom niet pochýb. No aj napriek tomu určite prekvapili šéfkuchára v luxusnej reštaurácii, keď nad vysokou gastronómiou krčili nosom. Chytíte sa za hlavu, keď zistíte, čo si vypýtali namiesto špeciálnych pochúťok!

Návšteva Geissenovcov na Slovensku sa síce pomaly chýli ku koncu, no ešte stále majú pred sebou množstvo zážitkov. Jedným z nich mala byť aj luxusná 7-chodová večera v prestížnom hoteli, v ktorom aj bývali. Šéfkuchár si pre nich pripravil vysokú gastronómiu a všetci sa tešili, ako nemeckým milionárom ulahodia. No opak bol pravdou. Keď rodinka zbadala menu, zatvárila sa poriadne znechutene. "Mám taký malý problém...že nič z toho, čo je v menu, nemám rada. Keď dostanete pozvanie na večeru, musíte zjesť to, čo je na stole. A je dosť jedál, ktoré nejeme. Sme jednoducho len Geissenovci a nejedávame luxusnú kuchyňu ako z Michelinských reštaurácií. Máme radi úplne obyčajné jedlá, chutné a výdatné," povie Carmen.

​Menu, ktoré si pre nich v reštaurácii pripravili, bolo pritom plné lahodných jedál a výnimočných kombinácií. Čakal na nich kozí syr, domáca paštéta z husacej pečienky s brusnicovou omáčkou, zemiaková rolka plnená údeným mäsom a dusená kyslá kapusta, pečený jahňací chrbát podávaný s bryndzovými haluškami, hovädzie líčka s koreňovou zeleninou na zemiakovej kaši, makovo-čerešňová štrúdľa na vanilkovom kréme a zmrzlina na mangovom pyré s ovocím.

Geissenovci na Slovensku - luxusna vecera Zdroj: TV JOJ

​Z toho všetkého ich zaujala akurát tak štrúdľa. "Nemôžem to ani počuť, vôbec to nie je podľa môjho gusta," povedala Shania. "Asi dnes urobím výnimku a dám si aj husaciu pečeň. Je to rozhodne lepšie než ten zvyšok," skonštatuje Carmen. "Zješ husaciu pečeň?" opýta sa Davina. "Zvyšok sa mi nepáči. Nemám rada jahňacie mäso a ani hovädzie líčka. Mám to fakt ťažké," povzdychne si Róóóbertova žena. "Ja z toho nič nebudem..." zhodnotí Davina. "Aspoň si môžem vypiť," uzavrie Carmen. Najväčší gól večera však bude, keď si dámy u kuchára objednajú vyprážaný rezeň a hranolky. Nuž, proti gustu žiaden dišputát...

Geissenovci na Slovensku - luxusna vecera Zdroj: TV JOJ



Sledujte šou Geissenovci na Slovensku už v stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Geissenovci