OTO 2011: Je príjemné sa smiať a skvelé rozosmievať ľudí

Monika Hilmerová je šťastná, že jej radosť z natáčania seriálov sa prenáša aj na divákov. Tí ju odmenili nomináciou v ankete OTO 2011.

Monika Hilmerová si na rok 2011 pravdepodobne nemôže sťažovať. Stala sa neodmysliteľnou súčasťou niekoľkých projektov, jedným z tých televíznych bol aj slovenský sitkom Hoď svišťom. Ten o výhru bojuje nielen v kategórii Seriál roka, ale aj prostredníctvom jeho hlavných tvárí v hereckých kategóriách, medzi ktorými nechýba ani predstaviteľka zlatokopky Mii, ktorá sa luxus snaží preniesť aj do prostých Tatier.

Monika si prácu na "Svišťovi" nevie vynachváliť a teší sa na každé nakrúcanie. Mimochodom, to sa tento týždeň opäť naplno rozbehlo. "Od prvého dielu, ako sme začali nakrúcať, som hneď vhupla do tej role a hneď som sa v nej cítila úplne uvoľnene. Veľmi sa bavím a v tejto postave sa úplne vybláznim," hovorí nominovaná v ankete OTO Monika Hilmerová. 

Tá má šancu uspieť hneď v dvoch kategóriách a z priazne divákov sa samozrejme teší: "Ja ďakujem, je to veľmi milé a príjemné. Prekvapilo ma, že si ešte stále niekto nájde čas na posielanie hlasov." A komu by prestížneho OTA dopriala ona sama? "Dopriala by som ho každému, kto robí poctivo svoju robotu a dáva do nej srdce," uzavrela ľudsky.