Nový seriál Hranica bude plný hviezd: Na týchto hercov sa môžete tešiť!

Nový komediálny seriál, ktorého dej sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici si vás získa nie len originálnym humorom či nadupaným dejom, ale aj skvelým a hviezdnym hereckým obsadením. Na koho každého sa môžete tešiť?

Komediálny seriál Hranica, ktorý aktuálne pripravujeme, je slovenskou verziou chorvátskeho licencovaného formátu Na granici. Tá naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog. Samozrejme, aby im biznis fungoval, potrebujú mať na druhej strane svojho spojenca – ukrajinskú rodinu, ktorá vlastní obchod s potravinami. Táto rodinka sa postará o poriadnu zábavu v seriáli no a ako to už býva, v poriadne nadupanom deji nesmie chýbať poriadny nepriateľ, ktorého v tomto prípade predstavujú colníci a príslušníci hraničnej polície. Tí sa snažia pašerákov odhaliť a prichytiť pri čine. V seriáli na vás čakajú zakázané lásky, romániky, pašerácke dobrodružstvá a množstvo postáv, ktoré sú taktiež zárukou skvelej gradácie deja.

Nakrúcanie seriálu Hranica Zdroj: TV JOJ

Simona Kollárová, Braňo Deák a Roman Poláčik rozhodne patria medzi najznámejšie herecké tváre na Slovensku a v seriáli ich uvidíte v hlavných úlohách. Máte sa rozhodne na čo tešiť! V seriáli Hranica ich uvidíte v postavách, v akých ste ich doteraz rozhodne nevideli.

Hranica - Braňo Deák, Simona Kollárová a Roman Poláčik Zdroj: TV JOJ

Sväťo Malachovský a Števo Martinovič predstavujú dvojicu, ktorá nech sa nachádza kdekoľvek, tak je postarané o poriadnu zábavu a šou. Nebude tomu inak ani v seriáli Hranica, kde ich uvidíte ako poriadne vtipných nepriateľov pašerákov.

Hranica - Sväťo Malachovský a Števo Martinovič Zdroj: TV JOJ

Hana Gregorová a Božidara Turzonovová patria právom medzi najväčšie herecké osobnosti na Slovensku a tešiť sa na nich môžete taktiež v hlavných úlohách. Ako pašeráčky ich čaká množstvo vtipných, ale aj dramatických situácií!

Hranica - Hana Gregorová Zdroj: TV JOJ

V hlavných úlohách sa môžete tešiť aj na herečky Simonu Kollárovú, Dominiku Žiaranovú a Viktóriu Valúchovú, ktoré budú našou ozdobou seriálu!

Hranica - Simona Kollárová, Dominika Žiaranová a Viktória Valúchová Zdroj: TV JOJ

Gabriela Dzuríková a Jozef Vajda sú už overená a skvelá herecká dvojica a v seriáli si zahrajú manželov. Ich synom bude Martin Šalacha. Rodinka sa taktiež postará o skvelú zábavu.

Hranica - Gabriela Dzuríková, Martin Šalacha a Jozef Vajda Zdroj: TV JOJ

​Ďalšou manželskou dvojicou bude Michaela Čobejová a Peter Sklár. Michaelu uvidíte v úlohe fantastickej gazdinky, ktorú by Petrovi závidel každý muž!

Hranica - Michaela Čobejová a Peter Sklár Zdroj: TV JOJ

Dôležitú úlohu v deji bude mať perfektná ukrajinská rodina, ktorú stvárňujú herci z rusínskeho Divadla Alexandra Duchnoviča v Prešove, a to Ľudmila Kozmenko, Ladislav Ladomirjak, Vladimír Roháč a Jevgenij Libezňuk. Fantastická partička sa postará v seriáli o poriadnu zábavu! ​

Hranica - Ľudmila Kozmenko, Ladislav Ladomirjak, Vladimír Roháč, Jevgenij Libezňuk a Jozef Vajda Zdroj: TV JOJ

Okrem spomenutých hercov sa môžete rozhodne tešiť na ďalšie skvelé obsadenie, ktoré vám čoskoro predstavíme. V seriáli uvidíte okrem iných napríklad aj Jána Dobríka, Lukáša Dózu, Gregora Hološku, Natáliu Germani, Petru Molnárovú a mnohých ďalších!