Hana Gregorová kvôli nakrúcaniu zmenená na nepoznanie: V akej úlohe zahviezdi v seriáli Hranica?

Nový komediálny seriál, ktorého dej sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici si vás získa nie len originálnym humorom či nadupaným dejom, ale aj skvelým a hviezdnym hereckým obsadením. Tešiť sa môžete napríklad na Hanu Gregorovú! V akej úlohe ju uvidíte?

Seriál Hranica, ktorý odvysiela televízia JOJ už čoskoro, v novom roku, bude plný skvelých hereckých hviezd, medzi ktoré patrí jednoznačne aj Hana Gregorová. Tá si zahrá v úlohe hlavy pašeráckej rodiny a vy sa máte rozhodne na čo tešiť! Ako ale vníma herečka svoje účinkovanie v novom komediálnom seriáli? „Teším sa, pretože sú tu starí kamaráti, kolegovia, ktorých poznám, potom noví, mladí, šikovní, napríklad s Honzíkom Novákom som točila iný seriál na Prime, takže sa poznáme a spolupráca bezvadná,“ prezradila Hana Gregorová v rozhovore pre Top Star.


Herečka dokonca prezradila aj niečo málo o svojej postave v seriáli. „Ja myslím, v podstate, že ona je veľmi kladná, veľký srdciar je to a ja som sa tešila už aj na to, že sa nemusím vôbec líčiť, zostarujú ma,“ povedala herečka. Viac o jej postave vám prezradíme už čoskoro.

Hranica - Sväťo Malachovský a Hana Gregorová Zdroj: TV JOJ

​Okrem Hany Gregorovej, sa môžete tešiť aj na jej skvelých hereckých kolegov a kolegyne, medzi ktorých patrí napríklad Jozef Vajda, Gabika Dzuríková, Michaela Čobejová, Peter Sklár, Braňo Deák či mladá herečka Simona Kollárová a mnoho ďalších. Hana Gregorová spomenula kolegu Sväťa Malachovského, pri ktorom má občas na nakrúcaní vtipných scén problém zadržať smiech. „Ja som strašne rada, že so Sväťkom hrám, pretože zbožňujem ho, on je fakt strašne vtipný a v tých obrazoch, čo sme robili, mám problém sa udržať, aby som sa nesmiala,“ dodala v rozhovore pre Top Star.


Tagy: Hranica