Krásnu Simonu Kollárovú čaká v seriáli Hranica množstvo výziev: Ktorá herečka jej radí na pľaci?

Nový komediálny seriál, ktorého dej sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici, si vás získa nie len originálnym humorom či nadupaným dejom, ale aj skvelým a hviezdnym hereckým obsadením. Tešiť sa môžete napríklad na Simonu Kollárovú! V akej úlohe ju uvidíte?

Simonu ste ste mohli vidieť účinkovať napríklad v seriáli Nový život, kde bola skôr extravagantnou postavou. Tentokrát vás Simona v novej úlohe zaujme prirodzenou krásou, ale aj zaujímavou postavou, ktorá má prebrať po svojej babičke pašerácky biznis. „Moja postava sa volá Petra a je vlastne vnučkou babky, ktorá vedie pašerácky biznis,“ prezradila v rozhovore pre Top Star Simona Kollárová.


Ako ale vníma Simona spoluprácu na pľaci, so skúsenou herečkou, Hanou Gregorovou? „Super, super, je to veľká inšpirácia a veľmi rada s ňou hrám,“ povedala herečka v rozhovore. Simona prezradila taktiež aj to, že je Hana Gregorová pre ňu často inšpiráciou, ktorá jej radí a pomáha na pľaci. „Častokrát mi radí, ako by som mohla niečo spraviť, čiže ja to považujem za super vec od skúsenejšej kolegyne,“ dodala Simona Kollárová v rozhovore. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Nakrúcanie seriálu Hranica Zdroj: TV JOJ