Prichádza poriadna dávka humoru: Poznáme dátum štartu nového seriálu Hranica!

Nový komediálny seriál, ktorého dej sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici si vás získa nie len originálnym humorom či nadupaným dejom, ale aj skvelým a hviezdnym hereckým obsadením. Na obrazovky prichádza už čoskoro. Poznáme dátum štartu!

Dátum, na ktorý sme všetci čakali je oficiálny. Nadupaný seriál Hranica budete môcť sledovať už 10. januára o 20:35 na JOJke!

Komediálny seriál Hranica, ktorý aktuálne pripravujeme, je slovenskou verziou chorvátskeho licencovaného formátu Na granici. Tá naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog. 

Samozrejme, aby im biznis fungoval, potrebujú mať na druhej strane svojho spojenca – ukrajinskú rodinu, ktorá vlastní obchod s potravinami. Táto rodinka sa postará o poriadnu zábavu v seriáli no a ako to už býva, v poriadne nadupanom deji nesmie chýbať poriadny nepriateľ, ktorého v tomto prípade predstavujú colníci a príslušníci hraničnej polície. Tí sa snažia pašerákov odhaliť a prichytiť pri čine. V seriáli na vás čakajú zakázané lásky, romániky, pašerácke dobrodružstvá a množstvo postáv, ktoré sú taktiež zárukou skvelej gradácie deja.

Tešiť sa môžete na skvelé herecké esá.V hlavných úlohách sa totiž predstavia Simona Kollárová, Braňo Deák, Hana Gregorová, Peter Sklár, Michaela Čobejová, Roman Poláčik, Jozef Vajda, Gabika Dzuríková, Jevgenij Libezňuk a ďalší herci.

Nenechajte si ujsť nový seriál Hranica už 10. januára o 20:35 na JOJke a sledujte radosti aj starosti pašeráckych rodín a ich nepriateľov, ktorých temperament, ale aj životné príbehy vám rozhodne zlepšia deň!