Wau, ako im to spolu pristane! Simona Kollárová a Braňo Deák ako najkrajšia popoluška a princ!

Spoznali by ste ich? Toto je najkrajšia popoluška a najkrajší princ v podaní Simony Kollárovej a Braňa Deáka. Pozrite na tie zábery!

K pravým Vianociam patria aj naše klenoty – slovenské a české rozprávky, ktoré dotvárajú tú správnu atmosféru. Jedna z tých najobľúbenejších, nenahraditeľná rozprávka Tri oriešky pre Popolušku, mala na chvíľu nových hrdinov. Simonu Kollárovú a Braňa Deáka, ktorých uvidíte už 10. januára v seriáli Hranica na JOJke.

A čo samotní herci? Patrí Popoluška aj k ich Vianociam? „Po asi desiatom zhliadnutí som to prestal rátať a sledujem ju každý rok. Takže za mňa je to jedna z najkrajších vianočných rozprávok. Jednoduchý príbeh so sympatickým obsadením v krásnom prostredí so šťastným koncom. Nič viac netreba,“ prezradil Braňo Deák v rozhovore pre Nový čas víkend. No a ako sa cítila v úlohe Popolušky Simona Kollárová? „Najviac som bola nadšená z tých nádherných dobových šiat. Mala som pocit, že pripravujeme novú vianočnú rozprávku. Bola to príjemná premena, no nemôžem sa porovnávať s naozajstnou Popoluškou. Tá je len jedna,“ opísala svoju skúsenosť herečka.

Pozrite si nádherné zábery Simony Kollárovej ako Popolušky a Braňa Deáka ako princa v galérii!