Sväťo Malachovský v tom má jasno: Pre TOTO je Hranica iná, ako ostatné seriály!

Komediálny seriál Hranica s nadupaným dejom, skvelým humorom a hviezdnym hereckým obsadením je tu už čoskoro. Sväťo Malachovský nám v rozhovore povedal, v čom je tento seriál podľa neho skvelý!

Naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog. Samozrejme, aby im biznis fungoval, potrebujú mať na druhej strane svojho spojenca – ukrajinskú rodinu, ktorá vlastní obchod s potravinami. Táto rodinka sa postará o poriadnu zábavu v seriáli no a ako to už býva, v poriadne nadupanom deji nesmie chýbať poriadny nepriateľ, ktorého v tomto prípade predstavujú colníci a príslušníci hraničnej polície.  A práve v policajnej uniforme, ako nekompromisného a vtipného šéfa, uvidíte aj Sväťa Malachovského.

Na čo sa môžu diváci podľa herca v seriáli Hranica najviac tešiť? „Posunul som sa vo svojom živote do momentu, keď ma niekto osloví do projektu, že ma zaujíma v prvom rade, že o čo sa jedná, druhá otázka je, že s kým to ideme točiť a tu sa pozastavím, lebo ma presvedčilo to obsadenie. Je to netradičné obsadenie. Je to skvelá plejáda perfektných hercov,“ prezradil nám Sväťo Malachovský v rozhovore. Viac o seriáli, ale aj o tom, ako sa hercom nakrúcajú letné zábery v zimnom období, sa dozviete v rozhovore vo videu hore!

Seriál Hranica štartuje už 10. januára o 20:35 na JOJke!