Braňo Deák si vás ako sympatický policajt rozhodne získa: Aha, toto ste o jeho úlohe netušili!

Keď sme vám pred časom spomenuli, že bude v seriáli Hranica skutočne hviezdne obsadenie, mali sme rozhodne na mysli aj charizmatického herca, Braňa Deáka, ktorý si v seriáli zahrá jednu z hlavných postáv, konkrétne policajta, Šimona Kováča. Herec nám prezradil detaily z nakrúcania!

Komediálny seriál Hranica, ktorý uvidíte už 10. januára, je slovenskou verziou chorvátskeho licencovaného formátu Na granici. Tá naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog.  No a práve Braňa Deáka uvidíte na tej druhej, na prvý pohľad správnej strane zákona. Keď sa však do práce zapletie srdce, veci sa skomplikujú. Sympatický policajt ale v seriáli rozhodne zamieša karty!

Braňo Deák nám prezradil detaily o tom, aká je vlastne jeho postava v seriáli a na čo sa môžu diváci najviac tešiť. „Moja postava sa volá Šimon Kováč. Je to policajt, prevelený z Bratislavy do tohto mestečka, dedinky Krivé. Môžu sa diváci tešiť na rôzne humorné situácie, pretože tie tu vznikajú na dennej báze, pretože sa tu dejú strašne smiešne veci a ja, ako policajt z veľkomesta na to najprv pozerám, že či si robia srandu, ale oni to myslia vážne,“ povedal v rozhovore Braňo Deák.

Hranica - Simona Kollárová a Braňo Deák Zdroj: TV JOJ

No a keďže bude seriál Hranica komédiou a sľubuje množstvo vtipných a veselých tém, pri ktorých sa schuti zasmejete, zaujímalo nás, ako to zvládajú priamo herci na pľaci. Samotný Braňo Deák je totiž súčasťou mnohých vtipných a miestami až bizarných scén. Ako sa nakrúcajú tie najvtipnejšie scény? „To je presne, ako keď človek je na základnej škole a niečo je strašne smiešne a nemôže sa smiať a vtedy by sa najviac smial a to sa stáva aj tu, aj keď sme veľkí a je to naša práca, tak naozaj ten scenár je tak dobre napísaný, že je niekedy ťažké to ustáť a hrdo to dokončiť,“ vysvetlil Braňo.

Seriál Hranica štartuje už 10. januára o 20:35 na JOJke!