Pikantný štart seriálu Hranica: Braňo Deák ukáže svoje vysekané telo!

Máme pre vás skvelú správu! Seriál Hranica štartuje už dnes večer, a to poriadne zostra. Pozrite si exkluzívne a poriadne pikantné prvé minúty už teraz!

V prvej epizóde seriálu Hranica bude poriadne horúco. Do fiktívnej dedinky Krivé, ktorá žije pašovaním nelegálneho tovaru z Ukrajiny, dnes večer prichádza aj mladý, šarmantný a schopný policajt. Toho v seriáli stvárňuje Braňo Deák, ktorý v jednej zo scén ukáže svoje vysekané telo! Ako to už býva, aj urastený policajt Šimon Kováč je len chlap, ktorý ma značnú slabosť pre dievčatá. Tentokrát ale zvedie nesprávnu ženu, rovno dcéru policajného prezidenta, čo sa mu vypomstí! Vo vášnivej scéne uvidíte Braňa Deáka spolu s herečkou Dianou Semanovou.

Hranica - Braňo Deák a Diana Semanová Zdroj: TV JOJ

Komediálny seriál Hranica je slovenskou verziou chorvátskeho licencovaného formátu Na granici. Tá naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog.

Už dnes večer sa môžete tešiť aj na ďalšie skvelé herecké esá. V hlavných úlohách sa totiž predstavia Simona Kollárová, Braňo Deák, Hana Gregorová, Peter Sklár, Michaela Čobejová, Roman Poláčik, Jozef Vajda, Gabika Dzuríková, Jevgenij Libezňuk a ďalší skvelí herci.

Hranica - armageddon Zdroj: TV JOJ

Pozývame vás dnes večer sledovať zákulisie pašovania nelegálneho tovaru cez slovensko-krajinskú hranicu, počas ktorého sa hlavní aktéri dostanú často do poriadne vtipných situácií. Už teraz si však môžete pozrieť vo videu HORE prvé, exkluzívne a poriadne pikantné minúty seriálu Hranica!


Sledujte nadupaný seriál Hranica už dnes večer o 20:35 na JOJke!