Braňo Deák otvorene o nahote pred kamerou: Aké to je nakrúcať milostné scény?

V novom rodinnom seriáli Hranica stvárňuje jednu z hlavných postáv aj charizmatický herec Braňo Deák. A ten hneď v prvej časti potešil ženské diváčky, keď pred kamerou ukázal svoje mužné telo. Ako však nakrúcanie takýchto scén berie? Je pre neho nahota pred kamerou problém?

Médiá o ňom hovoria ako o sexsymbole, no on to berie s nadhľadom, hoci mu to lichotí. Reč je o hercovi Braňovi Deákovi, ktorý v rodinnom seriáli Hranica stvárňuje policajta Šimona Kováča. Sympatický záletník sa do pohraničnej obce Krivé dostal za trest, a to konkrétne preto, lebo si začal románik s dcérou policajného prezidenta. Svedkami horúcej aférky boli aj diváci a to hneď v úvode prvej časti. Charizmatický muž zákona si totiž s atraktívnou tmavovláskou, v podaní herečky Diany Semanovej, užíval intímne chvíľky.

Vyzliecť sa do spodnej bielizne, postaviť sa pred 20- členný štáb a pred kamery, vďaka ktorým to uvidí celé Slovensko. Takáto predstava je pre človeka s občianskym povolaním asi dosť nepríjemná, no samotný Deák to berie veľmi profesionálne a športovo. Ak je to v scenári takto napísané, asi to pre niečo má byť. Samozrejme treba rozlišovať, či točím rodinný seriál, ktorý vysiela televízia o šiestej, alebo ide o večerný film. Milostné scény patria k divadlu, filmu či seriálu a je to súčasť hereckého povolania. Keď s tým má herec alebo herečka problém, je to jeho alebo jej problém. A čo sa týka nahoty, ak teda nie je samoúčelná a má svoje opodstatnenie v príbehu, tiež mi ťažkosti nerobí. Nie nadarmo sa hovorí “nahota je kostým herca”,“ vysvetlil v rozhovore pre týždenník Život.

Sledujte nový seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!