Seriálové postavy Dominiky Žiaranovej si vyžiadali svoju daň: S touto zmenou imidžu sa musí zmieriť!

Dominika Žiaranová aktuálne hviezdi v seriáli Nemocnica aj Hranica. Sledovať ju tak môžete každý večer na obrazovkách JOJky. Jej úlohy v seriáloch sú ale diametrálne odlišné. Herečka musí kvôli jednej z nich podstupovať istú zmenu. Cíti sa v tomto komfortne?

Herečka Dominika Žiaranová priznala v rozhovore v Ranných novinách, že si striedanie postáv vnučky pašeráckeho biznisu Lýdie a internistky Inéz užíva a najviac sa jej páči práca v úžasných kolektívoch, ktoré sa stretli na výrobe ako seriálu Nemocnica, tak aj Hranica. Kým jeden deň je herečka bláznivá sebestredná kráska, ktorá dbá o svoj vzhľad, zakrátko sa musí zmeniť na kultivovanú mladú doktorku, ktorá si musí držať svoju úroveň. Obe postavy sú z iného sveta a v oboch sa herečka tak trochu našla.

V prípade krásnej Lýdie ale musí herečka trošku vykročiť mimo svoju komfortnú zónu. Jej štýl obliekania a vizáže je trošku iný, než ten, na ktorý je herečka zvyknutá vo svojom skutočnom živote. V Ranných novinách poukázala najmä na svoje krikľavo ružové nechty, s akými by sme Dominiku nikde a nikdy nestreli. Ako sama priznáva, najradšej má tie svoje prirodzené a nenalakované. Je to teda zmena, s ktorou musí žiť až dovtedy, kým sa neocitne v šatni seriálu Nemocnica, kde musí byť opäť jemná a prirodzená. „Toto je lak na nechty Lýdie. Keď som si ho prvýkrát naniesla na ruky, tak som zažila šok. Ja som taký ten bezlakový typ človeka a musím si to stále odlakovávať a nejedenkrát sa mi stalo, keď som prišla do Nemocnice, že tu mám teraz inú postavu, takže si ho musím dať dole,“ prezradila o sebe so smiechom herečka.

Dominika Žiaranová Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!