Spoznávate ju? Natália Germani z Hranice hrala aj v Paneláku: Odpadnete, ako sa zmenila!

Natália Germani bola hviezdou na obrazovkách JOJky už pred rokmi. Kým teraz je jednou z postáv v seriáli Hranica, kedysi hrala v Paneláku! Neuveríte, ako sa zmenila!

Od posledného dielu ikonického seriálu Panelák už ubehlo zopár rokov. Spomínate si? Jeho súčasťou bola aj talentovaná herečka Natália Germani, ktorá aktuálne hviezdi v seriáli Hranica, v úlohe sestry jedného z hlavných pašerákov, Kriša. Spoznali ste ju? 

V Paneláku si ju diváci obľúbili ako Pamelu, skutočným menom Janu Šramekovú. Pamela bola ukážkový modelkovský typ – preto tá prezývka. Mala svoje tajomstvá a istý čas si všetci mysleli, že sa živí najstarším remeslom. Na svoj vek mala totiž až príliš veľa peňazí, čo bolo pre ľudí v jej okolí tŕňom v oku. Ona však bola šťastná, že nikto neriešil, čo robí v skutočnosti. V seriáli Hranica má ale úplne inú úlohu. Natália Germani stvárňuje Sofiu Brázdovú, pekné a zaujímavé dievča, no spôsobom obliekania a správaním úplne iné, než ostatné dievčatá na dedine. Sofia z Hranice je tak trochu rebelka bez dôvodu, je sympaticky drzá a všetko je jej jedno.


Herečka Natália Germani sa od vysielania Paneláku poriadne zmenila a dozrela do krásy. Aktuálne je už dokonca mamou rozkošnej dcérky Zuny, ktorú má s bubeníkom Martinom Valihorom. Pozrite si fotky Natálie z Paneláku, v galérii pod článkom.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!