Ľúbostný trojuholník z Hranice na valentínskom fotení: Aha, takto ste ich ešte nevideli!

Hlavná hrdinka úspešného seriálu Hranica, Petra Berková, to v otázke lásky rozhodne nemá ľahké. Jej sympatie sú akosi rovnomerne rozdelené medzi policajta Šimona Kováča a kamaráta z detstva Kriša. Tento „boj“ si uvedomujú obaja a tak sa ju každý snaží získať inou taktikou. A to aj na Valentína!

V úspešnom seriáli Hranica sa o srdce Petry Berkovej, budúcej dedičky pašeráckeho biznisu v obci Krivé, snažia bojovať viacerí miestni junáci. Ona však svoje sympatie nenápadne opätuje len dvom vyvoleným – policajtovi Šimonovi Kováčovi a kamarátovi a kolegovi z biznisu Krišovi. Rozhodnúť sa, ktorému dá svoju lásku, však pre ňu nie je jednoduché. „Moja seriálová postava sa ocitla v situácii, ktorú jedného dňa bude musieť vyriešiť. Nie je to však klasický ľúbostný trojuholník. Petra si od oboch drží určitý odstup. Od jedného sa musí držať bokom kvôli zákazu od babky, s druhým sa pozná od detstva a nechce prísť o silné priateľstvo, ktoré medzi sebou majú. Ale niekedy je láska silnejšia ako všetky zákazy a zásady,“ povedala Petrina herecká predstaviteľka – Simona Kollárová.

Ľúbostný trojuholník sme pre vás nafotili na špeciálnom valentínskom fotení, na ktorom je vidieť, že aj Šimon, aj Krišo sa snažia Petru získať iným spôsobom. Kým policajt z Bratislavy ju chce očariť veľkou kyticou ruží, chlapec z Krivého ju chce potešiť plyšovým medvedíkom. V reálnom živote však ani jeden z hercov zo sviatku svätého Valentína príliš neoslavuje. Valentína vnímam ako deň, ktorý by nemal byť v červenom rámčeku prejavov lásky. Na to aby sme povedali čo cítime máme aj iné dni,“ myslí si Roman Poláčik.Neoslavujeme tento sviatok nejako špeciálne. Tak ako sa k sebe ľudia správajú najmä v tento deň, sa my k sebe máme celoročne. Ale zavše skončíme na večeru, alebo na rande do divadle, či kina,“ prezradil Braňo Deák.Valentína neoslavujem. Ak mám potrebu prejaviť lásku, prejavím ju svojim najbližším ktorýkoľvek deň v roku. Môže to byť aj na Valentína. Tento deň však nevnímam ako sviatok, ktorý by sa mal oslavovať,“ uzavrela Simona.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!