Hana Gregorová si zaspomínala na prvé rande s manželom: TOTO je pravá romantika!

Mať tak opäť dvadsať rokov, byť navždy mladou a popri tom mať skúsenosti zrelého človeka? Herečka Hana Gregorová, ktorá aktuálne hviezdi v seriáli Hranica, v tom má jasno. Odpoveď vás možno prekvapí!

Naša televízia oslavuje dvadsať rokov a pri tejto príležitosti poskytla herečka Hana Gregorová rozhovor pre Top Star, v ktorom jasne zhodnotila, či by si vedela predstaviť mať opäť dvadsať rokov. Predsa len, je to vek, počas ktorého väčšinou človek nemusí riešiť až tak vážne životné situácie a dokonca má ešte čas aj na prvé vrásky. Hana Gregorová by ale v súčasnej dobe tento vek už mať nechcela. „Dvadsať by som nechcela. Päťdesiat. Pretože ja keď som mala dvadsať, tak musím povedať, že tá doba bola taká, pre nás slobodnejšia. Teraz mi vadia tie sociálne siete, ľudia zabúdajú komunikovať,“ vysvetlila herečka.


Je to veru tak. Doba sa zmenila a zamilovaným párikom teraz až tak veľmi nedopraje to, čo zažili mladí ľudia ešte v časoch, keď sociálne siete neexistovali. Podľa herečky totiž dnešná doba mladým ľudom vo vzťahoch nedopraje až tak veľkú romantiku či tajomno. „Ja mám doma kopec dopisov od môjho muža, čo mi písal, vyznania lásky aj prvý aj druhý a myslím si, že toto už nič nenahradí. Tá doba sa zmenila. A hlavne, trošku sa stráca taká tá, že ľudia komunikujú cez telefóny, cez smsky a potom keď sedia oproti sebe, tak sedia niektorí, nehovorím, že všetci, ako tĺci,“ povedala Hana Gregorová na margo dnešnej doby a komunikácie v nej.

Hana Gregorová Zdroj: TV JOJ

Herečka sa zamyslela aj nad prioritami mladých ľudí v súčasnosti. Podľa nej riešia veci, nad ktorými sa kedysi mladí až tak nezamýšľali. „Ja si myslím, že v súčasnosti aj ambície niektorých dievčat, niektorých hovorím, že hneď na začiatku vzťahu chcú mať istoty, materiálne a finančné a to nejde. Najprv musíte zistiť či vôbec na seba fungujete. My sme išli na prvé rande a mali sme vo vrecku, ja neviem, päť korún a šli sme na Slavín a zháňali sme, kto má voľný byt. To boli naše problémy. A teraz už aké má auto, aké má konto, či má kartu, bohužiaľ,“ dodala herečka v rozhovore pre Top Star. Celý rozhovor a viac informácií sa dozviete vo videu HORE.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!