Braňo Deák nehrá policajta po prvý raz: Aha, ako mu to v uniforme svedčalo už pred rokmi!

V úspešnom seriáli Hranica stvárňuje jednu z hlavných postáv Braňo Deák, ktorý sa pred kamerami mení na policajta Šimona Kováča. Nie je to však po prvýkrát, čo hrá muža zákona. Uniformu si totiž na JOJke obliekal už pred dvanástimi rokmi!

Charizmatický herec Braňo Deák aktuálne hviezdi v seriáli Hranica, v ktorom stvárňuje policajta Šimona Kováča. Zaujímavosťou však je, že sa do uniformy neobliekal po prvý raz. Muža zákona si zahral už pred dvanástimi rokmi a to v kultovom seriáli Odsúdené. V populárnom projekte z prostredia ženskej väznice hral bachara Senáša. V uniforme som mal možnosť hrať v JOJke v seriáli Odsúdené. Prešlo dvanásť rokov a opäť si denne obliekam policajnú uniformu, tento krát ale v seriáli Hranica. V uniforme sa necítim nijak výnimočne, cítim sa ako herec, ktorý si obliekol kostým postavy policajta. Úprimne neviem, čo na tom ženy vidia, ale asi to funguje,“ prezradil Deák so smiechom.

Hoci mu to v uniforme policajta či väzenského strážnika naozaj svedčí, nikdy o tejto profesii neuvažoval. Ani v detských časoch. „Toto povolanie ma ako malého chlapca nikdy veľmi nelákalo. Musím sa priznať, že policajtov som sa vždy bál a dodnes mám pred nimi rešpekt. Ja som chcel byť skôr Indiánom alebo kovbojom,“ priznal Braňo.

Sledujte úspešný seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!