Hana Gregorová oslávi tento rok okrúhliny, no svoj vek nerieši: Toto si hovorí pred zrkadlom!

Herečka Hana Gregorová oslávi tento rok krásne jubileum a za svoj vek sa rozhodne nehanbí. Navyše si pri tom užíva jednu zaujímavú vec!

Herečka Hana Gregorová sa pribúdajúceho veku nebojí. „V auguste budem mať sedemdesiat a ja to veľmi rada hovorím, vôbec sa za to nehanbím,“ prezradila herečka v rozhovore pre Top Star. Toto životné obdobie si dokonca užíva. Starnutie je predsa prirodzené a nevyhne sa mu nikto z nás. Navyše, herečka vyzerá na svoj vek perfektne. Je vidieť, že sa o seba stará a dopomáha si nie len sviežou vizážou, ale aj samotnou módou, ktorú má veľmi rada.

Hana Gregorová dokonca prezradila, že keď sa na seba pozerá do zrkadla, vidí v ňom pre ňu jednu veľmi dôležitú osobu. „Mňa to strašne baví, strašne úplne. Ja sa pozerám do toho zrkadla a sa na mňa pozerá moja mama, ale v osemdesiatke. Moja mama vyzerala veľmi dobre. A keď vidím tú Boženku a pozerám sa, ešte aj hlas mám ako ona, baví ma to strašne,“ opísala herečka v rozhovore. Zdá sa teda, že si zo svojho veku nič robí a užíva si každého dňa.

Hranica - Hana Gregorová Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!