To je ale premena! Jozef Adamčík z Hranice hral aj v Uhorčíkovi: TAKTO ho ani nespoznáte!

Jozefa Adamčíka poznáte ako Charlieho z Hranice. Jeho charakter v seriáli síce nepatrí k tým najbystrejším, no je to správny parťák a oddaný dobrovoľný hasič! Tušili ste ale, že herec účinkoval aj v seriáli Uhorčík? Ak si nie ste istí, nečudujeme sa. Herec bol totiž poriadne zamaskovaný!

Nie je tajomstvom, že môžete v televíznych seriáloch vidieť množstvo známych tvárí, ktoré účinkovali aj v iných projektoch. Výnimkou nie je ani Jozef Adamčík- herec, ktorý aktuálne hviezdi v seriáli Hranica, v úlohe sympaťáka Charlieho. Spolu s celou pašerácko-hasičskou bandou riešia každý deň iný problém. Či už ide o lásku, biznis, alebo chlapské doťahovačky.


V akej úlohe ste ho ale mohli vidieť v Uhorčíkovi? Ak ste boli fanúšikom komediálneho a netradičného seriálu, iste viete, že v ňom boli herci často zamaskovaný od hlavy, až po päty. Jozefa Adamčíka ste mohli sledovať ako drába Csákyho, ktorý všade bol, všetko videl a kde nebol, tam sa určite chystal. Bol úhlavným nepriateľom zbojníkov aj poddaného ľudu. Ako majster kamufláže sa infiltroval naozaj všade. Pozrite si fotky zamaskovaného herca v galérii! Spoznali by ste ho?

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!