Do Hranice prichádza nová postava: V Krivom narobí rozruch, aký v dedine ešte nezažili!

Akoby toho nemali v Krivom málo, prichádza do deja nová postava, ktorá narobí poriadny vietor! Najmä títo by sa mali mať na pozore! Pozrite, na koho sa môžete tešiť v seriáli Hranica.

Pašerácka banda na čele so Zorkou prežíva perné obdobie. Ani nie tak dávno zavítali do Hranice nové postavy- Vasiľ, šéf pašerákov z Vasiľkova a jeho vnuk Nikolaj, ktorý by síce bol radšej kaderníkom, no dedo vyriešil jeho kariéru po svojom. Obaja sa tak stali, aj so svojimi poskokmi, úhlavnými nepriateľmi Zorky a veľkej pašeráckej rodiny z Krivého. Zorka nemôže pokojne spávať a neprejde dňa, žeby nemuseli riešiť nejaké doťahovačky a problémy. Zdalo by sa tak, že čo nová postava, to nový rozruch. Niečo na tom pravdy bude, pretože do deja vstupuje ďalšia nová posila. Ani tá obyvateľov Krivého veľmi nepoteší.

Do deja vstupuje Soňa, kapitánka, ktorá prichádza do Krivého, aby nastúpila na miesto náčelníčky krivskej polície po tom, čo sa neosvedčili Julo ani Šimon. Novú náčelníčku Soňu stvárňuje skvelá herečka, Alena Ďuránová, ktorá nie len že narobí v dedine rozruch, ale dá do laty celý policajný zbor, ako ešte nikto pred tým! Nie len obyvatelia dediny, ale aj diváci sa majú rozhodne na čo tešiť! Alena Ďuránová prichádza do Hranice už dnes večer. Nenechajte si ujsť jej veľkolepý príchod!

Hranica - Alena Ďuránová Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!