Števo Martinovič baví národ svojím videom: Z jeho choreografie budete plakať od smiechu!

Herec Števo Martinovič aktuálne hviezdi v seriáli Hranica ako policajt Alexander Hušták. Svoj herecký a komediálny talent však neukazuje len pred televíznymi kamerami, ale i na svojom profile na Instagrame.

Števo Martinovič dostal do vienka veľký komediálny talent, ktorý využíva nielen na divadelných doskách či v televíznych seriáloch, ale aj vo videách na sociálnych sieťach. Na Instagrame i na YouTube je naozaj aktívny a často svojich fanúšikov poteší rôznymi zábavnými videami. Tie si milým spôsobom uťahujú z rozličných životných situácií. Pred pár dňami sa, napríklad, pochválil videom, v ktorom parodoval „vážnu“ tanečnú choreografiu. Poňal ju po svojom a výsledkom je video, ktoré baví národ. Má totiž tisícky videní i lajkov.

Zaujímavosťou však je, že Števo tieto videá nerobí preto, aby sa nimi preslávil. Ako sám hovorí, považuje ich za svoj filter. „Musím sa priznať, že prvotným cieľom je moja psychohygiena. Tie videá robím v prvom rade pre seba. (smiech) Keď ma nejaká situácia nahnevá, zarmúti alebo jednoducho vo mne rezonuje, snažím sa s ňou vyrovnať tak, že ju otočím na niečo vtipné alebo satirické a urobím video. Je to môj spôsob vyrovnávania sa so situáciou. Ten humor je špecifický a som vďačný, že toľko ľudí tomu rozumie a je to pre nich vtipné. Je to pre mňa obrovské zadosťučinenie, pretože môj humor nemusí každému sadnúť, nie je to humor pre masy. Veľa ľudí to môže pokladať za trápne, čo úplne chápem. Je príjemné zistiť, že toľko ľudí ide na rovnakej vlne ako ja,“ prezradil v rozhovore pre Nový čas pre ženy.

Sldujte obľúbenú Hranicu každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!