Veľká dilema herečky Natálie Germani: V tomto sa nájdu mnohé mamičky!

Natália Germani je nie len skvelou herečkou, ale aj milujúcou mamou dcérky Zuny. Na jej budúcnosti Natálii veľmi záleží. Aj preto rieši jednu veľkú dilemu!

Každá mama dbá na budúcnosti svojich detí. Natália Germani nie je výnimkou. Herečka, ktorá donedávna hviezdila v seriáli Hranica, v rozhovore pre Top Star prezradila, ako rieši otázku jazyka jej dcérky. Natália je totiž známa tým, že žije striedavo na Slovensku, aj v Amerike. Malej Zune sa ale ovládanie viacerých jazykov rozhodne do budúcnosti zíde. „Ja som na začiatku mala veľkú dilemu, či bude dvojjazyčná či nie, či ja som schopná sa s ňou rozprávať iným jazykom. Ja som s ňou strašne potrebovala komunikovať tou materinskou rečou, že mi to bolo hrozne dôležité a blízke, ale teraz začínam mať pocit, že už by sme to mohli nejako vystriedať,“ vysvetlila pre Top Star Germani.


Natália si už zisťovala, ako sa malým deťom učí druhý jazyk čo najlepšie. Predsa len, tí najmenší sa učia veci často rýchlejšie a s väčšou hravosťou. „Sú na to rôzne metódy, ako napríklad hovoriť týždeň tak, týždeň tak. Neviem, ešte som to nepreskúmala celé. Na druhej strane si vravím, že my sa vo veľmi blízkej dobe chystáme na dlhšiu dobu do tej Ameriky a ona zrejme asi už bude chodiť do škôlky. No a tam sa to na ňu nejak prirodzene prilepí a tie deti sú úplne ako špongia,“ dodala v rozhovore pre Top Star. Je teda isté že bude malá Zuna vedieť čoskoro aj po anglicky. Pri detičkách v škôlke v Amerike sa toho iste veľa naučí, no a Natália ju v učení sa druhého jazyka rozhodne podporí aj doma.

Sledujte seriál Hranica už dnes večer o 20:35 na JOJke!

Nestihli ste poslednú epizódu seriálu Hranica v televízii? Pozrite si ju tu: