S Braňom Deákom na dovolenke nuda nehrozí: Z tohto musela mať jeho dcérka obrovskú radosť!

Braňo Deák zo seriálu Hranica vymenil policajnú uniformu a scenár za plavky a absolútnu pohodu! S rodinou si totiž vyrazili na zaslúženú dovolenku. Pozrite, aký program vymyslel pre dcérku Matildu.

Deákovci zbalili kufre a odišli si užívať slnečný Jadran. Na dovolenku tak vyrazili ešte pred tým, než sa ich rodinka rozrastie o nového člena. Herec potreboval popri práci istotne načerpať nové sily či vypnúť a zlákalo ich tak Chorvátsko. Rodinka si tak naplno užívala zlatistú pláž, krásne a čisté more a zaiste aj rodinnú pohodu.

Braňo ale ako správny otec rozhodne vie, že deťom pri mori je lepšie vymyslieť program, aby mali ešte krajšie spomienky a postarané o zábavu. S dcérkou Matildou sa tak rozhodli potápať. Bolo tak jasné na základe fotky, ktorú zverejnil na svojom Instagrame. S potápačskými okuliarmi si určite užili množstvo zábavy a Matilda mohla objavovať podmorský svet. Samozrejme, pod dohľadom rodičov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brano Deak (@brano.deak)

Braňo Deák je aktuálne hviezdou seriálu Hranica, v ktorom stvárňuje policajta Šimona, jednu z hlavných postáv. Herec sa svojej úlohy zhostil perfektne a bez neho by to rozhodne nebolo ono. Úspešný seriál nemá letnú pauzu a diváci ho môžu naďalej sledovať. Seriál sa tak neustále vyrába a aj herci si potrebujú občas oddýchnuť. Braňo Deák si tento čas s rodinkou určite užil naplno.

Hranica - Braňo Deák, Simona Kollárová a Roman Poláčik Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Hranica už dnes večer o 20:35 na JOJke!