Veľké prekvapenie! Do Hranice prichádza nový fešák: Pozrite, kto poriadne zamieša kartami!

Dámy, pripravte sa! Kolektív seriálu Hranica sa už dnes večer rozrastie o nového lámača ženských sŕdc. Kto to je a ako zamieša kartami?

Letnú pauzu dostalo mnoho seriálov televízie JOJ, avšak obľúbená Hranica je tu s vami každý pondelok. Poriadnu dávku humoru si tak môžete vychutnávať neustále aj počas prázdnin. V seriáli sa to začínalo poslednú dobu poriadne zamotávať a zdá sa, že vás čaká ešte množstvo prekvapení či dejových zvratov. O poriadne veľké prekvapenie sa postará aj nová seriálová postava, ktorá prichádza do Hranice už dnes večer!

Do deja vstupuje sympatický herec, Ján Dobrík, ktorého poznáte aj z iných úspešných projektov JOJky. Bol totiž hviezdou napríklad seriálov Divoké kone, Som mama či Nový život. Herec bude stvárňovať postavu menom Dalibor. Kto je, odkiaľ prišiel a prečo sa ukázal až teraz? Zatiaľ vám prezradíme len toľko, že na neho budú žiarliť mnohí chlapi, no najviac sebavedomý Sergej. Žeby chlapská rivalita a boj o jedno ženské srdce? Vysvetlenie, kto je a prečo prichádza, ale aj omnoho viac uvidíte už dnes večer, v novej epizóde obľúbeného seriálu. Nenechajte si ujsť veľkolepý príchod Jána Dobríka do seriálu Hranica!

Hranica - Ján Dobrík Zdroj: TV JOJ
Hranica - Ján Dobrík Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbený seriál Hranica každý pondelok o 20:35 na JOJke!